söndag 1 december 2013

Trevlig helg


Har haft en jättetrevlig helg.I fredags så jobbade Magnus natt och då passade jag på att göra lite adventsfint i köket. Höll på att stöka fram till 01 på natten. Lördagen kom Sandra förbi och vi tog en promenad med hundarna. .Vi gick bort mot stallet och skulle ta en vända runt travbanan .När vi gått en stund såg vi en hundägare med 2 hundar lösa så vi genade över fälten . Efter en stund vände vi och såg hundägaren igen, vi kopplade upp och funderade på om vi skulle ta en annan väg . När vi inte såg hundägaren så valde vi tillbakavägen och träffade hundägaren igen ....... Det visade sig att det var Tage med hundar som vi försökt att undvika . Vi fortsatte promenaden med sällskap av Tage och hans hundar. Tog en liten gruppbild på dem.


På kvällen var det tjej träff och vi hade bokat bord på hembygdsgården. Här är lite bilder på oss. Det var Sandra,jag,Camilla,Christel,Monica,Åsa,Maria och Sonja.






Efter några trevliga timmar på hembygdsgårde var vi några som gick vidare till storpub på folketshus.De hade liveband och vi dansade och hade det jättetrevligt. Vid 00,30 kom våran skjuts och vi åkte var och hem till sitt.

I dag tog vi en ny promenad med Tage .
Efter promenaden åkte jag,Sandra och Alex med hem till Tage och Margot för att hälsa lite på Frank. Vi pratade, fikade och gosade med frank. Tack för att vi fick komma och skönt att du känner dig bättre Tage

Nu på eftermiddagen har jag faktiskt legat nerbäddad. Har lite ont i huvudet, feberfrossa och en ömmande hals. Inte roligt alls.Nu väntas ny jobbar vecka och nästa helg tar jag mina hundar och åker ner till Västervik en hel vecka för att hälsa på mina nära och kära.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack, för en trevlig tjejkväll med god mat, härliga tjejer och lite härlig dans! Hoppas du kryar på dig! / Kram Camilla & Orkan