fredag 6 september 2013

Fruktansvärd vecka

I måndags morse tyckte jag inte Okey var sig själv. Han stod bara och stirrade och så dreglade han. Trodde han mådde illa. Jag åkte iallafall till jobbet och under dagen fick jag veta av Magnus att han fortfarande dreglade och var låg. När jag kom hem tittade jag på honom ordentligt och upptäckte då att han var svullen under käken. Jag åkte direkt till Nynäs djurklinik som snällt tog emot oss. De konstaterade oxå svullnaden men kunde inte förstå vad det var. Han hade även feber.Med direktiv att åka in till djurakuten om han blev sämre så åkte jag hem.Natten var inte rolig då jag satte klockan på ringning varannan timme.
 
Eftersom han vägrade dricka försökte jag ge vatten genom flaskan men varje gång jag jag vaknade hade jag svårt att få liv i Okey så jag trodde ärligt att han hade dött. Fy så hemskt det var.

Kl 05 bestämde jag för att åka till akuten då febern hade stigit ,tungan hängde ut och han såg riktigt risig ut

De tog självklart in honom direkt och under dagen blev det operation,dropp då han var urtorkad



När de ringde lite senare på dagen talade de om att han hade en fruktansvärd svullnad vid tungroten. De hade tömt honom på massor med var och de skulle på eftermiddagen ge honom lugnande för att åter igen försöka finna vad detta berodde på.Jag hörde inget mera den dagen utan fick det efterlängtade samtalet dagen efter kl 14. Fy vad jag gick och var nervös hela dagen. De hade fortfarande inte funnit anledningen men han var mycket piggare så jag skulle få hämta hem honom.Vi d 15,30 var jag på Bagarmossen för att få återse min älskade hund. När sköterskan kom med honom blev han så glad att se mig så han for upp i knät ,la sina framtassar om min hals och kramades hårt samtidigt som han pratade konstant. Det tog 5 min innan sköterskan fick en syl i vädret. Efter det fick vi träffa veterinären som ville att vi skulle komma tillbaka på tisdag för att åter igen söva honom och gå in och titta på vad som hänt.
Eftersom han har svårt att äta och dricka har jag nu fått mixa maten och givit honom vatten på flaska.Nu har ha piggnat till ännu mera så i går drack han för första gången och gud vilken lycka det var. Här ser ni vart de snittade honom för att tömma på var
 

Nu hoppas jag att de hittar felet på tisdag och att min prins aldrig mera behöver uppleva detta.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt att han blivit bättre! Man känner sig ju så hjälplös när man inte vet vad som är fel och inte heller kan hjälpa till.

Ses i morgon.

Kram
Monica